A kiskereskedelmi központNagy kínálat, egyetlen cím

Vevőmágnes nagy potenciállalKereskedelmi telephely szép jövő előtt

Amikor több vonzó gyártó egy helyen találkozik, akkor a vevők számára is nő a vonzerő – ez a kiskereskedelmi központok nagy erőssége. Ezekben a legkülönbözőbb választékok és szolgáltatások átfogó kínálata található, egyszerűen megközelíthetőek, az egyes üzletek közötti utak rövidek, és elegendő parkolóhely áll rendelkezésre. Üzleteink garantálják a látogatottságot és a vonzerőt.

A kiskereskedelmi központ lehetőségeiNagy lehetőségeket rejtő koncepciók

A kiskereskedelmi központok sok kínálatot és szolgáltatást fognak össze egy fedél alatt, és ezáltal tökéletes opció a telephelyek vonzerejének fellendítéséhez. Kiskereskedelmi központok többféleképpen megvalósíthatók a Lidl részvételével.

A környezetértFenntartható technika

A kiskereskedelmi központ esetében is olyan fenntartható technikát alkalmazunk, mint például a LED-es megvilágítás és a környezetkímélő fűtési és hűtési technika.

ÁrubemutatásÉtelkoncepciók

Korszerű az árubemutatás is, beleértve új elviteli (take away) koncepciókat friss pékáruval vagy „sétálós” kávé (coffee to go) kínálatokkal az üzletekben.

ÉpítészetNagyvonalú és világos

Nagyvonalú helykoncepció, korszerű architektúra és olyan szolgáltatások, mint például vevői WC-k gondoskodnak a bevásárlás kényelméről.

Mutatószámok és követelményekTelephely-választási szempontok

A Lidl – tulajdonosként vagy bérlőként – optimálisan kimeríti a kiskereskedelmi központokban rejlő potenciált. Együtt megtaláljuk a mindenkori telephelyen a megfelelő stratégiát.

Telephelyek:
vételre, bérletre vagy haszonbérletre.
Projektek:
új fejlesztések vagy felújítások.
Teleknagyság:
mindenféle nagyságú, közművesített és közművesítetlen telkek.
Eladótér:
bérlésre 1000 m²-től.
Vevői parkolóhelyek:
kényelmes megközelítés.
Bérlők:
nagy vonzerejű bérlői összetétel.

AjánlatkérésTöbb információra van szüksége?

Szívesen megválaszolunk minden kérdést a kiskereskedelmi központjainkkal vagy bármely üzletkoncepcióval kapcsolatban. Örömmel várjuk megkeresését!

Kapcsolatfelvétel