A belvárosi üzletKorszerű helyi ellátás a belvárosban

A belvárosra szabvaTökéletesen integrált

Jól megközelíthető és mindig jelen – belvárosi üzleteink közvetlenül a belvárosba viszik a helyi ellátást, miközben tökéletesen beleillenek a városképbe. Meglévő épületeket és közvetlenül a városközpontban található objektumokat használunk, és azokba úgy integráljuk üzleteinket, hogy a korszerű architektúrát az adott környezeti kultúrával ötvözzük.

A belvárosi üzlet főbb jellemzői Üzlet városközpontok számára

Üzletkoncepciónkkal a kisebb felületeket is hasznosítjuk, és kiváló fizetőképességű, vonzó bérlők vagyunk. Azáltal, hogy meglévő épületeket használunk és ezeket építészetileg átalakítjuk, a városkép megváltoztatása nélkül visszük el a Lidl-üzleteket a sűrűn látogatott városközpontokba.

Kereslet és kínálatIgényekre szabott kínálat

A belvárosi vevők kívánságaihoz igazodva a friss és kényelmi választék magas aránya, valamint elviteli (take away) koncepciók találhatók.

KényelemA bevásárlás élménye

Kisebb alapterületnél is megmaradnak az új üzletgeneráció olyan előnyei, mint a nagy friss választék és a vonzó árubemutatás.

ÉpítészetMeglévő épület

Az üzleteket integráljuk a meglévő épületszerkezetekbe, és építészetileg a meglévő épületállományhoz igazítjuk.

Mutatószámok és követelményekTelephely-választási szempontok

Belvárosi üzletkoncepciónk közvetlenül a városközpontban található, már meglévő épületeket és objektumokat használ. Együtt megtaláljuk a mindenkori telephelyen megfelelő stratégiát.

Területek/épületek:
vételre vagy bérletre.
Értékesítési felület:
600 m2-től.
Egyéb kritériumok:
a teherautóval történő kiszállításnak lehetségesnek kell lennie.

AjánlatkérésTöbb információra van szüksége?

Szívesen megválaszolunk minden kérdést a belvárosi üzleteinkkel vagy bármely más üzletkoncepcióval kapcsolatban. Örömmel várjuk megkeresését!

Kapcsolatfelvétel