Logisztikai telephelyekEgyszerűbb megoldások bonyolult folyamatokhoz

A szállítási lánc sarokpontja és összekötő elemeA logisztika a mindennapok része

Környezetvédelmi, gazdasági és társadalmi szempontok alapján teljes mértékben újragondoltuk logisztikai központjaink koncepcióját. A kisebb alapterületű, új koncepciók és kibővített összekészítő szintek lényegesen kisebb helyet foglalnak el, és az egyedi helyi körülményekhez igazítva optimálisan illeszkednek a környezetbe.

A logisztikai központok főbb jellemzőiA logisztika új generációja

Kompakt építési mód és átgondolt folyamatok révén rugalmas raktározási és irodai struktúrák jönnek létre egy vonzó és jövőképes logisztikai központ számára.

CO2-kibocsátásFenntarthatóság

A gazdaságos logisztikai koncepció érdekében folyamatosan dolgozunk a kibocsátási értékek és az energiafogyasztás optimalizálásán.

ÉpítészetEgyedi tervezés

A logisztikai központok egyedi tervezések révén illeszkednek be a telephely környezeti adottságaiba.

Munkahelyi légkörModern munkahely

A munkatársak és beszállítók számára tartózkodó helyiségekkel ellátott, megújult beszállítási területek igényes és kiváló minőségű munkakörnyezetet teremtenek.

TerületfejlesztésRaktárhelyiségek és iroda

Az átalakítás során nagy hangsúlyt fektettek a természetes világításra, a komissiózási folyamatok optimalizálására és a korszerű felszereltségre.

AjánlatkérésTöbb információra van szüksége?

Szívesen megválaszolunk minden kérdést a logisztikai telephelyeinkkel vagy bármely üzletkoncepciónkkal kapcsolatban. Örömmel várjuk megkeresését!

Kapcsolatfelvétel