Kép1

LOGISZTIKAI TELEPHELYEK

Egyszerűbb megoldások bonyolult folyamatokhoz

A logisztika a mindennapok része

A szállítási lánc sarokpontja és összekötő eleme

Környezetvédelmi, gazdasági és társadalmi szempontok alapján teljes mértékben újragondoltuk logisztikai központjaink koncepcióját. A kisebb alapterületű, új koncepciók és kibővített összekészítő szintek lényegesen kisebb helyet foglalnak el, és az egyedi helyi körülményekhez igazítva optimálisan illeszkednek a környezetbe.

A logisztika új generációja

A logisztikai központok főbb jellemzői

Kompakt építési mód és átgondolt folyamatok révén rugalmas raktározási és irodai struktúrák jönnek létre egy vonzó és jövőképes logisztikai központ számára.

 • Image
  Építészet

  Egyedi tervezés

  A logisztikai központok egyedi tervezések révén illeszkednek be a telephely környezeti adottságaiba.

 • Területfejlesztés

  Raktárhelyiségek és iroda

  Az átalakítás során nagy hangsúlyt fektettek a természetes világításra, a komissiózási folyamatok optimalizálására és a korszerű felszereltségre.

 • Munkahelyi légkör

  Modern munkahely

  A munkatársak és beszállítók számára tartózkodó helyiségekkel ellátott, megújult beszállítási területek igényes és kiváló minőségű munkakörnyezetet teremtenek.

 • CO2-kibocsátás

  Fenntarthatóság

  A gazdaságos logisztikai koncepció érdekében folyamatosan dolgozunk a kibocsátási értékek és az energiafogyasztás optimalizálásán.

 • Image

Több információra van szüksége?

Szívesen megválaszolunk minden kérdést a logisztikai telephelyeinkkel vagy bármely üzletkoncepciónkkal kapcsolatban. Örömmel várjuk megkeresését!