BELVÁROSI ÜZLET

Korszerű helyi ellátás a belvárosban

Tökéletesen integrált

A belvárosra szabva

Jól megközelíthető és mindig jelen – belvárosi üzleteink közvetlenül a belvárosba viszik a helyi ellátást, miközben tökéletesen beleillenek a városképbe. Meglévő épületeket és közvetlenül a városközpontban található objektumokat használunk, és azokba úgy integráljuk üzleteinket, hogy a korszerű architektúrát az adott környezeti kultúrával ötvözzük.

Üzlet városközpontok számára

A belvárosi üzlet főbb jellemzői

Üzletkoncepciónkkal a kisebb felületeket is hasznosítjuk, és kiváló fizetőképességű, vonzó bérlők vagyunk. Azáltal, hogy meglévő épületeket használunk és ezeket építészetileg átalakítjuk, a városkép megváltoztatása nélkül visszük el a Lidl-üzleteket a sűrűn látogatott városközpontokba.

 • Image
  Kényelem

  A bevásárlás élménye

  Kisebb alapterületnél is megmaradnak az új üzletgeneráció olyan előnyei, mint a nagy friss választék és a vonzó árubemutatás.

 • Kereslet és kínálat

  Igényekre szabott kínálat

  A belvárosi vevők kívánságaihoz igazodva friss és kényelmi választék magas aránya, valamint elviteli (take away) koncepciók.

 • Image
  Építészet

  Meglévő épület

  Az üzleteket integráljuk a meglévő épületszerkezetekbe, építészetileg a meglévő épületállományhoz igazítjuk.

 • Image
 • Image

Telephely-választási szempontok

Mutatószámok és követelmények

Belvárosi üzletkoncepciónk közvetlenül a városközpontban található, már meglévő épületeket és objektumokat használ. Együtt megtaláljuk a mindenkori telephelyen megfelelő stratégiát.

Image
Területek/épületek:vételre vagy bérletre
Árusítótér:600 m²-től
Egyéb kritériumok:a teherautóval történő áruszállításnak lehetségesnek kell lennie

Több információra van szüksége?

Szívesen megválaszolunk minden kérdést belvárosi üzleteinkkel vagy bármely más üzletkoncepcióval kapcsolatban. Örömmel várjuk megkeresését!