KÜLÖNLEGES ÜZLETEK

Egyedülálló épületek és telephelyek számára

Szakítás a hagyományokkal

Egyedi megoldások

Üzlethálózatunk kiépítése megmutatta számunkra, hogy különleges telephelyekhez egyedi megoldásokat kell találni. Nemcsak megfogalmazzuk az elvásárokat, hanem tovább is gondoljuk őket – egyedi tervezési koncepciókkal és érzelmekre ható építészeti megoldásokkal alkalmazkodunk az egyedülálló helyzetekhez és a meglévő épületszerkezetekhez. Koncepcióinkkal hozzájárulunk a városok vonzerejének fenntartásához és növeléséhez.

Üzlet különleges épületekhez

Az integráció lehetőségei

Egyedileg reagálunk az adottságokra – legyen az vasútállomás, műemlék épület vagy stadion – a mindenkori környezethez igazítjuk üzleteinket, és az épületnek megfelelően alakítjuk ki az összképet, hogy valódi értéktöbbletet teremthessünk. Átgondolt válaszokat adunk a konkrét telephellyel kapcsolatos kérdésekre, és gondoskodunk arról, hogy a bevásárlás a szokott modern és kellemes élményt nyújtsa vevőinknek.

 • Image
  Építészet

  Különleges objektumok

  Műemlék épületek más jellegű hasznosítása vagy rendkívüli építési projektekbe való integráció során egyedi és integratív módon tervezünk.

 • Image
  Megőrzésre érdemes

  Új impulzusok

  A műemlék épületek megőrzése értéktöbbletet jelent a városkép szempontjából, ugyanakkor növeli a telephelyek vonzerejét.

 • Image
 • Image

Több információra van szüksége?

Szívesen válaszolunk az üzletkoncepciókkal kapcsolatos minden kérdésre, és szívesen adunk tanácsot egyedi kívánságok esetén. Örömmel várjuk megkeresését!