KISKERESKEDELMI KÖZPONT

Nagy kínálat, egyetlen cím

Kereskedelmi telephely szép jövő előtt

Vevőmágnes nagy potenciállal

Amikor több vonzó gyártó egy helyen találkozik, akkor a vevők számára is nő a vonzerő – ez a kiskereskedelmi központok nagy erőssége. Ezekben a legkülönbözőbb választékok és szolgáltatások átfogó kínálata található, egyszerűen megközelíthetőek, az egyes üzletek közötti utak rövidek, és elegendő parkolóhely áll rendelkezésre. Üzleteink garantálják a látogatottságot és a vonzerőt.

Nagy lehetőségeket rejtő koncepciók

A kiskereskedelmi központ lehetőségei

A kiskereskedelmi központok sok kínálatot és szolgáltatást fognak össze egy fedél alatt, és ezáltal tökéletes opció a telephelyek vonzerejének fellendítéséhez. Kiskereskedelmi központok többféleképpen megvalósíthatók a Lidl részvételével.

 • Image
  Árubemutatás

  Ételkoncepciók

  Korszerű az árubemutatás is, beleértve új elviteli (take away) koncepciókat friss pékáruval vagy „sétálós” kávé (coffee to go) kínálatokkal az üzletekben.

 • Építészet

  Nagyvonalú és világos

  Nagyvonalú helykoncepció, korszerű architektúra és olyan szolgáltatások, mint például vevői WC-k gondoskodnak a bevásárlás kényelméről.

 • A környezetért

  Fenntartható technika

  A kiskereskedelmi központ esetében is olyan fenntartható technikát alkalmazunk, mint például a LED-es megvilágítás és a környezetkímélő fűtési és hűtési technika.

 • Image

Telephely-választási szempontok

Mutatószámok és követelmények

A Lidl – tulajdonosként vagy bérlőként – optimálisan kimeríti a kiskereskedelmi központokban rejlő potenciált. Együtt megtaláljuk a mindenkori telephelyen a megfelelő stratégiát.

Image
Telephelyek:vételre vagy bérletre
Projektek:új fejlesztések vagy felújítások
Teleknagyság:különböző nagyságú, közművesített és közművesítetlen telkek
Árusítótér:bérlésre 800 m²-től
Vevői parkolóhelyek:kényelmes megközelítés
Bérlők:nagy vonzerejű bérlői összetétel

Több információra van szüksége?

Szívesen megválaszolunk minden kérdést a kiskereskedelmi központjainkkal vagy bármely üzletkoncepcióval kapcsolatban. Örömmel várjuk megkeresését!