A kiskereskedelmi központNagy kínálat, egyetlen cím

Vevőmágnes nagy potenciállalKereskedelmi telephely szép jövő előtt

Amikor több vonzó gyártó egy helyen találkozik, akkor a vevők számára is nő a vonzerő – ez a kiskereskedelmi központok nagy erőssége. Ezekben a legkülönbözőbb választékok és szolgáltatások átfogó kínálata található, egyszerűen megközelíthetőek, az egyes üzletek közötti utak rövidek, és elegendő parkolóhely áll rendelkezésre. Üzleteink garantálják a látogatottságot és a vonzerőt.

A kiskereskedelmi központ lehetőségeiNagy lehetőségeket rejtő koncepciók

A kiskereskedelmi központok sok kínálatot és szolgáltatást fognak össze egy fedél alatt, és ezáltal tökéletes opció a telephelyek vonzerejének fellendítéséhez. Kiskereskedelmi központok többféleképpen megvalósíthatók a Lidl részvételével.

A környezetértFenntartható technika

A kiskereskedelmi központ esetében is olyan fenntartható technikát alkalmazunk, mint például a LED-es megvilágítás és a környezetkímélő fűtési és hűtési technika.

ÉpítészetNagyvonalú és világos

Nagyvonalú helykoncepció, korszerű architektúra és olyan szolgáltatások, mint például vevői WC-k gondoskodnak a bevásárlás kényelméről.

ÁrubemutatásÉtelkoncepciók

Korszerű az árubemutatás is, beleértve új elviteli (take away) koncepciókat friss pékáruval vagy „sétálós” kávé (coffee to go) kínálatokkal az üzletekben.

Mutatószámok és követelményekTelephely-választási szempontok

A Lidl – tulajdonosként vagy bérlőként – optimálisan kimeríti a kiskereskedelmi központokban rejlő potenciált. Együtt megtaláljuk a mindenkori telephelyen a megfelelő stratégiát.

Telephelyek:
vételre, bérletre vagy haszonbérletre.
Projektek:
új fejlesztések vagy felújítások.
Teleknagyság:
mindenféle nagyságú, közművesített és közművesítetlen telkek.
Eladótér:
bérlésre 1000 m²-től.
Vevői parkolóhelyek:
kényelmes megközelítés.
Bérlők:
nagy vonzerejű bérlői összetétel.

AjánlatkérésTöbb információra van szüksége?

Szívesen megválaszolunk minden kérdést a kiskereskedelmi központjainkkal vagy bármely üzletkoncepcióval kapcsolatban. Örömmel várjuk megkeresését!

Kapcsolatfelvétel