Különleges üzletekEgyedülálló épületek és telephelyek számára

Egyedi megoldásokSzakítás a hagyományokkal

Üzlethálózatunk kiépítése megmutatta számunkra, hogy különleges telephelyekhez egyedi megoldásokat kell találni. Nemcsak megfogalmazzuk a mércéket, hanem tovább is gondoljuk őket – egyedi tervezési koncepciókkal és érzelmekre ható építészeti megoldásokkal az egyedülálló helyzetekhez és a meglévő épületszerkezetekhez. Koncepcióinkkal hozzájárulunk a városok vonzerejének fenntartásához és növeléséhez.

Az integráció lehetőségeiÜzlet különleges épületekhez

Egyedileg reagálunk az adottságokra – legyen az vasútállomás, műemlék épület vagy stadion – a mindenkori környezethez igazítjuk üzleteinket, és az épületnek megfelelően alakítjuk ki az összképet, hogy valódi értéktöbbletet teremthessünk. Átgondolt válaszokat adunk a konkrét telephellyel kapcsolatos kérdésekre, és gondoskodunk arról, hogy a bevásárlás a szokott modern és kellemes élményt nyújtsa vevőinknek.

ÉpítészetKülönleges objektumok

Műemlék épületek más jellegű hasznosítása vagy rendkívüli építési projektekbe való integráció során egyedi és integratív módon tervezünk.

Megőrzésre érdemesÚj impulzusok

A műemlék épületek megőrzése értéktöbbletet jelent a városkép szempontjából, ugyanakkor növeli a telephelyek vonzerejét.

AjánlatkérésTöbb információra van szüksége?

Szívesen válaszolunk az üzletkoncepciókkal kapcsolatos minden kérdésre, és szívesen adunk tanácsot egyedi kívánságok esetén. Örömmel várjuk megkeresését!

Kapcsolatfelvétel